Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Adaköy İlkokulu

Telefon : 02743458011
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://adakoyioo.meb.k12.tr
Adres : ADA KÖYÜ ADA KÜME EVLERİ ADAKÖY ILKOKULU SİTESİ ADAKÖY ILKOKULU BLOK NO: 23 ASLANAPA / KÜTAHYA
VİZYON : Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
MİSYON : Bizler,idareci,öğretmen,bir bütün olarak,gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri,bilgili,başarılı,kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21.yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
BAŞARILAR : 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı Aslanapa Bilgi Yarışması Birinciliği 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Aslanapa Bilgi Yarışması Üçüncülüğü

Öğretmen :3
Öğrenci :20
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :195
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08.40 - 14.20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmadığı için öğrenci servisi yoktur.
Ulaşım : Okulumuzun öğretmenleri servis ile anlaşıp Kütahya´dan geliş gidiş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Kütahya İli Aslanapa İlçesine Bağlı Adaköy´de yer almaktadır. Köyümüzde bakkal ve camii bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 37 km, ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır. Köye Kütahya Merkezden iki alternatif yol vardır. Aslanapa İlçesine uğrayıp geldiğinizde 37 km, Dere Yolu diye tabir edilen ve diğer yola göre daha bozuk olan yoldan geldiğinizde 30 km uzaklık vardır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Basketbol, Futbol
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : E-Twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında E-Twinning platformunda OYUNLARLA MUTLU Çocuklar adlı projemiz, yurtiçi ve Azerbaycan Cumhuriyeti'ndeki öğretmen ve öğrenciler ile ortak sürdürülmektedir.
Diğer Hususlar : Okulumuzu Resmi Sosyal Medya Hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. İnstagram: adakoy.43 - - - Facebook : Adaköy İlkokulu - - - Twitter : Adaköy İlkokulu (@İlkokuluAdakoy)
Yazdır :